Team Wuorinen

Jarkko Wuorinen

Suorittanut hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinnon Turun yliopistossa, ollut pitkäaikaisin yhtämittainen ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja, päätyönsä tehnyt hammaslääkärinä ja kouluttajana, hammaslääkäriasemiensa myynnin jälkeen toiminut yritysten ja niiden henkilöstön kehittäjänä, järjestötyössä ollut mm Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, tällä hetkellä maakuntahallituksen puheenjohtaja, harrastuksina mm uinti, hiihto, laskettelu, rulla- ja retkiluistelu sekä yhteiskunnalliset asiat

Janne Wuorinen

Kirjoittanut ylioppilaaksi Savonlinnan lyseon lukiosta, opiskeli Helsingissä esimiestyötä ja henkilöstön kehittämistä ja valmistui viime vuonna. Janne aloitti viime kesänä Helsingin verkkopalloseuran vastuuvalmentajana. Hän harrastaa aktiivisesti sen lisäksi kaikenlaisia mailapelejä, voittivat veljensä ja parin kolmen muun savonlinnalaislähtöisen kaverin kanssa syksyllä 2016 katusählyn Suomen mestaruuden, pelaa tennistä ja golfia kilpailumielessä.

Juho Wuorinen

Kirjoittanut ylioppilaaksi Savonlinnan lyseon lukiosta, opiskelee tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa kauppatieteitä, harrastaa aktiivisesti myös kaikenlaisia mailapelejä, tällä hetkellä pelaa ja valmentaa salibandya Liikunnan Riemun joukkueessa, sen lisäksi, että voitti yhdessä veljensä kanssa katusählyn Suomen mestaruuden, voitti myös Riemun joukkueessa opiskelijoiden Suomen mestaruuden salibandyssa.

LIIKUNNALLINEN JA YHTEISKUNNALLINEN
TEAM WUORINEN

Team Wuorisen jäsenet Juho, Janne ja Jarkko ovat olleet kiinnostuneita erilaisesta liikunnasta koko ikänsä. Pojat ovat harrastaneet monia lajeja kuten golfia, laskettelua, hiihtoa, lentopalloa ja salibandya sekä tennistä. Tällä hetkellä Jannen pääharrastus on tennis ja hän toimii myös tennisvalmentajana Helsingin seudulla. Juhon pääharrastus on nykyisin salibandy, mitä hän pelaa aktiivisesti.
Isä Jarkko on harrastanut nuorempana kilpailumielessä niin uintia kuin hiihtoa. Muita hänen liikunnallisia harrastuksiaan ovat laskettelu, retki- ja rullaluistelu sekä pyöräily.
Teamin jäsenet ovat myös seuranneet aktiivisesti yhteiskunnallisia asioita. On perehdytty eri kulttuureihin ja niiden tapoihin. Matkat on pääosin tehty omatoimimatkoina, koska silloin on paremmat mahdollisuudet saada tietoa aidosti siitä, millaista elämä muualla on.
Yhteiskunnalliseen toimintaan on osallistunut vain isä Jarkko. Hän on ollut aktiivinen tällä sektorilla jo kouluajoista näihin päiviin saakka. Hän on toiminut niin paikalliselle ja maakunnallisella tasolla kuin valtakunnallisesti ja Euroopankin kentillä.
Teamissa keskustellaan vahvasti erilaisista poliittisista, toiminnallisista ja talousasioista. Kantaa otetaan eri tavoin. Eri mieltä voi aina olla, kunhan kykenee perustelemaan näkemyksensä. Omatoimisuus on ollut kaikkien Teamin jäsenten lähtökohta elämässä.